AVÍS LEGAL

Per a donar compliment a la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, i en particular, al seu article 10, es posa a la disposició de l'usuari el següent avís legal.

L'accés, navegació i utilització del pàgina web https://divinanicole.com(d'ara en avant, el “Pàgina web”) impliquen l'acceptació tàcita i sense reserves de totes les estipulacions del present avís legal, tenint la mateixa validesa i eficàcia que qualsevol contracte celebrat per escrit i signat.

La seua observança i compliment seran exigibles respecte de qualsevol persona que accedisca, navegue o utilitze el Pàgina web. Si vosté no està d'acord amb les condicions exposades, no accedisca, navegue o utilitze els mateixos.

1. IDENTIFICACIÓ

Titular: *Luropas del *dottor *Molinario & C. *SR (d'ara en avant, “*LUROPAS”)

Domicili social: Via Vivaldi n. 4 24040 *Calvenzano (*Bg) ITÀLIA

P.IVA / *VAT IT00683840169

E-mail: info@luropas.com

2. OBJECTE

El present avís legal regula l'accés, navegació i utilització del Pàgina web, sense perjudici que *LUROPAS es reserve el dret a modificar la presentació, configuració i contingut del *SitioWeb, així com les condicions requerides per al seu accés o utilització. L'accés i/o utilització del Pàgina web després de l'entrada en vigor de les seues modificacions o canvis suposen l'acceptació d'aquests.

No obstant això, l'accés a determinats continguts i la utilització de determinats serveis pot trobar-se sotmés a determinades condicions particulars, que seran en tot cas clarament mostrades i hauran de ser acceptades expressament per part dels usuaris. Aquestes condicions particulars podran substituir, completar o, en el seu cas, modificar les establides en el present avís legal.

A l'efecte de la interpretació del present avís legal, s'entén que una persona passa a ser usuària (d'ara en avant, “Usuari” o “Usuaris”) en el moment en què aquesta accepta el present avís legal i la política de privacitat exposades en el Pàgina web.

3. PÀGINA WEB

A través de la web l'Usuari podrà dur a terme les següents accions:

1. Accedir a la informació relativa als serveis i projectes de *LUROPAS;

2. Conéixer a les persones que conformen l'equip;

3. Obtindre informació sobre les xarxes socials;

4. Contactar amb el suport a través del correu electrònic;

5. Subscripció a la *newsletter;

6. Accedir als articles publicats en el blog;

7. Accedir als eines i aplicacions de *LUROPAS.

8. Comprar a la botiga online

4. ACCÉS I REGISTRE

L'accés i navegació pel Pàgina web, suposen que l'Usuari del mateix accepta íntegrament i s'obliga a complir per complet el present avís legal, així com les instruccions o recomanacions que se li indiquen en cada cas concret a través del Pàgina web.

L'accés als continguts del Pàgina web és completament gratuït.

Quan un Usuari facilite dades de caràcter personal a través d'algun dels formularis habilitats a aquest efecte en el Pàgina web, serà necessari que prèviament accepte la Política de Privacitat.

En cap concepte *LUROPAS es responsabilitzarà de la veracitat de les dades facilitades pels Usuaris, per la qual cosa cadascun d'aquests serà l'únic responsable de les possibles conseqüències, errors i fallades que pogueren derivar-se de la falta d'exactitud de les dades.

5. DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

1. Drets sobre el contingut

*LUROPAS és propietari o, en el seu cas, compta amb les llicències corresponents sobre els drets d'explotació de propietat intel·lectual i industrial necessaris per a operar en el Pàgina web, així com de tots els continguts oferits en aquest, incloent el propi Pàgina web, textos, fotografies o il·lustracions, logos, marques, grafismes, dissenys, interfícies, o qualsevol altra informació o contingut, i els serveis disponibles a través d'aquest.

2. Drets sobre el Pàgina web

En cap cas s'entendrà que l'accés, navegació i utilització del Pàgina web per part de l'Usuari implica una renúncia, transmissió, llicència o cessió total o parcial d'aquests drets per part de *LUROPAS. L'Usuari disposa d'un dret d'ús dels continguts i/o serveis del Pàgina web dins d'un àmbit estrictament domèstic i únicament amb la finalitat de gaudir de les prestacions del servei d'acord amb el present avís legal.

Les referències a marques o noms comercials registrats, o altres signes distintius, ja siguen propietat de *LUROPAS o de tercers, porten implícita la prohibició sobre el seu ús sense el consentiment de *LUROPAS o dels seus legítims propietaris. En cap moment l'accés, navegació o utilització del Pàgina web i/o dels seus continguts confereix a l'Usuari dret algun sobre signes distintius en ell inclosos, llevat que es dispose el contrari en el present avís legal.

Queden reservats tots els drets de propietat intel·lectual i industrial sobre els continguts i/o serveis del Pàgina web i, en particular, queda prohibit modificar, copiar, reproduir, comunicar públicament, transformar o distribuir, per qualsevol mitjà i sota qualsevol forma, la totalitat o part dels continguts inclosos en el Pàgina web, per a qualsevol fi, si no es compta amb l'autorització prèvia, expressa i per escrit de *LUROPAS o, en el seu cas, del titular dels drets corresponents.

Així mateix, queda prohibit suprimir o manipular les indicacions de copyright o altres crèdits que identifiquen als titulars de drets dels continguts que l'Usuari trobe en el Pàgina web, així com els dispositius tècnics de protecció, les empremtes digitals, o qualsevol mecanisme de protecció o informació incorporada als continguts oferits en el Pàgina web.

Els serveis oferits, o qualsevol informació disposada a través del Pàgina web no podran ser utilitzats per a finalitats comercials o publicitàries sense autorització prèvia de *LUROPAS.

En tot cas, l'Usuari es compromet a no usar el Pàgina web per a finalitats il·legals o prohibides.

3. Drets sobre els continguts i informacions difoses per l'Usuari

En el cas que l'Usuari envie informació o continguts de qualsevol tipus a *LUROPAS a través de qualsevol dels canals habilitats a aquest efecte, l'Usuari declara, garanteix i accepta que té dret a fer-ho lliurement, que aquesta informació no infringeix cap dret de propietat intel·lectual, industrial, secret comercial o qualssevol altres drets de tercers, i que aquesta informació no té caràcter confidencial ni és perjudicial per a tercers.

L'Usuari reconeix assumir la responsabilitat, deixant indemne a *LUROPAS, per qualsevol comunicació o continguts que envie personalment o al seu nom.

Si l'Usuari tinguera coneixement de l'existència d'algun contingut il·lícit, il·legal, contrari a les lleis o que poguera suposar una infracció de drets de propietat intel·lectual, industrial, o de qualsevol altra índole, haurà de notificar-ho immediatament a *LUROPAS a través de l'adreça de correu electrònic Info@luropas.com perquè aquest puga procedir a l'adopció de les mesures oportunes.

D'igual manera, en el cas que qualsevol Usuari o un tercer consideren que algun dels continguts del Pàgina web propietat de *LUROPAS vulnera els seus drets de propietat intel·lectual, industrial, o de qualsevol altra índole, haurà de remetre una comunicació a *LUROPAS.

la següent informació:

1. Dades identificatives i mitjà de contacte del reclamant o del seu representant legal;

2. Documentació que acredite la seua condició de titular dels drets suposadament infringits;

3. Relat detallat dels drets suposadament infringits pel *LUROPAS, així com la seua localització exacta dins del Pàgina web;

4. Declaració expressa per part del reclamant que la utilització dels continguts s'ha realitzat sense el consentiment del titular dels drets suposadament infringits.

6. ENLLAÇOS

1. Enllaços a altres pàgines web

En cas que en el Pàgina web es mostraren enllaços a altres pàgines web mitjançant diferents botons, links, bàners o continguts embeguts, *LUROPAS informa que aquests es troben gestionats per tercers, no tenint *LUROPAS ni mitjans humans ni tècnics per a conéixer de manera prèvia i/o controlar i/o aprovar tota la informació, continguts, productes o serveis facilitats per altres plataformes a les quals es puguen establir enllaços des del Pàgina web.

En conseqüència, *LUROPAS no podrà assumir cap mena de responsabilitat per qualsevol aspecte relatiu al Pàgina web o pàgina web a la qual es poguera establir un enllaç des del Pàgina web, en concret, a títol enunciatiu, però no limitatiu, sobre el seu funcionament, accés, dades, informació, arxius, qualitat i fiabilitat dels seus productes i serveis, els seus propis enllaços i/o qualsevol dels seus continguts, en general.

En aquest sentit, si els Usuaris tingueren coneixement efectiu que les activitats desenvolupades a través d'aquestes pàgines web de tercers són il·legals o contravenen la moral i/o l'ordre públic, hauran de comunicar-lo immediatament a *LUROPAS a l'efecte de que es procedisca a deshabilitar l'enllaç d'accés a aquestes, acció que es durà a terme en el menor temps possible.

En qualsevol cas, l'establiment de qualsevol mena d'enllaç des del Pàgina web a una altra pàgina web aliena no implicarà que existisca algun tipus de relació, col·laboració o dependència entre *LUROPAS i el responsable d'aquesta pàgina web aliena.

2. Enllaços al canal de *LUROPAS en altres plataformes i xarxes socials

*LUROPAS posa a la disposició dels Usuaris, a través de diferents eines i aplicacions, mitjans d'enllaç que permeten als Usuaris accedir als canals i pàgines del Pàgina web que manté en diferents plataformes i xarxes socials pertanyents i/o gestionades per tercers (p. ex. Twitter, Facebook, etc.). La inclusió d'aquests enllaços en el Pàgina web té per únic objecte facilitar als Usuaris l'accés a aquests canals en les diferents plataformes i xarxes socials.

L'establiment d'aquestes aplicacions no implica l'existència de cap relació entre *LUROPAS i el propietari, fabricador o distribuïdor del Pàgina web enllaçat, com tampoc l'acceptació i aprovació per part de *LUROPAS dels seus continguts i/o serveis, sent el seu propietari, fabricador o distribuïdor l'únic responsable d'aquests.

L'activació i ús d'aquestes aplicacions pot comportar la identificació i autenticació de l'Usuari (*login/contrasenya) en les plataformes corresponents, completament externes al Pàgina web i fora del control de *LUROPAS. En accedir a aquestes xarxes externes, l'Usuari ingressa en un entorn no controlat per *LUROPAS, per la qual cosa *LUROPAS no assumirà cap responsabilitat sobre la configuració de seguretat d'aquests entorns.

Atés que *LUROPAS pot tindre un control limitat sobre el contingut allotjat en aquests canals, l'Usuari reconeix i accepta que *LUROPAS no assumeix cap responsabilitat pel contingut ni pels serveis als quals l'Usuari puga accedir en aquestes pàgines, ni per qualsevol contingut, productes, serveis, publicitat, ni qualsevol altre material disponible en aquests.

3. Enllaços en altres pàgines web amb destinació al pàgina web

*LUROPAS no autoritza l'establiment d'un enllaç al Pàgina web des d'aquelles pàgines que continguen materials, informació o continguts il·lícits, il·legals, degradants, obscens i, en general, que contravinguen les lleis, la moral o l'ordre públic, o les normes socials generalment acceptades.

En tot cas, els Usuaris podran establir enllaços que dirigisquen al Pàgina web, sempre que complisquen amb les següents condicions:

1. L'enllaç no podrà reproduir el contingut del Pàgina web o parts del mateix de cap manera;

2. No està permés crear un *browser ni un *border *environment sobre les seccions del Pàgina web, ni de cap altra forma podrà modificar-se el Pàgina web;

3. No està permés realitzar manifestacions o indicacions falses o inexactes o incorrectes sobre el Pàgina web i/o, en particular, declarar o donar a entendre que *LUROPAS ha autoritzat l'enllaç o que ha supervisat o assumit de qualsevol forma els continguts o serveis oferits o llocs a disposició en la pàgina web en la qual s'estableix aquest enllaç;

4. La pàgina web en la qual s'establisca l'enllaç al Pàgina web no contindrà informacions

o continguts il·lícits, contraris a la moral i bons costums generalment acceptades i a l'ordre públic, així com tampoc contindrà continguts contraris a qualssevol drets de tercers, inclosos els drets de propietat intel·lectual o industrial i/o el dret a l'honor, a la intimitat personal o familiar o a la pròpia imatge o de qualsevol altre dret, o continguts contraris a les normes reguladores de la protecció de dades de caràcter personal.

*LUROPAS no té facultat ni mitjans humans ni tècnics per a conéixer, controlar ni aprovar tota la informació, continguts, productes o serveis facilitats per altres pàgines web que tinguen establits enllaços amb destinació al Pàgina web. *LUROPAS no assumeix cap mena de responsabilitat per qualsevol aspecte relatiu a la pàgina web que estableix aqueix enllaç amb destinació al Pàgina web; en concret, a títol enunciatiu i no limitatiu, sobre el seu funcionament, accés, dades, informació, arxius, qualitat i fiabilitat dels seus productes i serveis, els seus propis enllaços i/o qualsevol dels seus continguts, en general.

7. REGLES D'ÚS DEL PÀGINA WEB

No està permés i, per tant, les seues conseqüències seran de l'exclusiva responsabilitat de l'Usuari, l'accés o la utilització del Pàgina web amb finalitats il·legals o no autoritzats, amb o sense ànim de lucre. En particular, i sense que el següent llistat tinga caràcter limitatiu, queda prohibit:

1. Usar el Pàgina web en cap forma que puga provocar danys, interrupcions, ineficiències o defectes en el seu funcionament o en els equips informàtics d'un tercer;

2. Usar el Pàgina web per a la transmissió, instal·lació o publicació de qualsevol virus, codi maliciós o altres programes o arxius perjudicials;

3. Usar el Pàgina web per a recollir dades de caràcter personal d'altres Usuaris;

4. Usar el Pàgina web de manera il·legal, en contra de la bona fe, la moral i l'ordre públic;

5. Registrar-se a través del Pàgina web amb una identitat falsa, suplantant a tercers o utilitzant un perfil o realitzant qualsevol altra acció que puga confondre a altres Usuaris sobre la identitat de l'Usuari;

6. Accedir sense autorització a qualsevol secció del Pàgina web, a altres sistemes o xarxes

 connectats al Pàgina web, als servidors de *LUROPAS, o als serveis oferits a través del Pàgina web, per mitjà de piratege o falsificació, extracció de contrasenyes o qualsevol altre mitjà il·legítim;

7. Dur a terme alguna acció que provoque una saturació desproporcionada o innecessària en la infraestructura del Pàgina web o en els sistemes o xarxes de *LUROPAS, així com en els sistemes i xarxes connectats al Pàgina web;

8. Impedir el normal desenvolupament d'un esdeveniment, concurs, promoció o qualsevol altra activitat disponible a través del Pàgina web o qualssevol de les seues funcionalitats, ja siga alterant o tractant d'alterar, il·legalment o de qualsevol altra forma, l'accés, participació o funcionament d'aquells, o falsejant el resultat dels mateixos i/o utilitzant mètodes de participació fraudulents, mitjançant qualsevol procediment, i/o a través de qualsevol pràctica que atempte o vulnere el present avís legal.

L'incompliment de qualsevol de les anteriors obligacions per l'Usuari podrà portar aparellada l'adopció per *LUROPAS de les mesures oportunes emparades en Dret i en l'exercici dels seus drets o obligacions, podent arribar a l'eliminació o bloqueig del compte de l'Usuari infractor, sense que medie possibilitat de cap indemnització pels danys i perjudicis causats.

8. RESPONSABILITATS I GARANTIES

*LUROPAS no pot garantir la fiabilitat, utilitat o veracitat de tota la informació i/o dels serveis i continguts del Pàgina web ni tampoc de la utilitat o veracitat de la documentació posada a disposició a través d'aquest.

En conseqüència, *LUROPAS no garanteix ni es fa responsable de:

1. La continuïtat dels continguts, serveis i/o les funcionalitats del Pàgina web;

2. L'absència d'errors en aquests continguts;

3. L'absència de virus o altres components nocius en el Pàgina web o en el servidor que el subministra;

4. La invulnerabilitat del Pàgina web o la impossibilitat de vulnerar les mesures de seguretat que s'adopten per a aquest;

5. La falta d'utilitat o rendiment dels continguts del Pàgina web.

6. Els danys o perjudicis que cause, a si mateix o a un tercer, qualsevol persona que infringira les condicions, normes i instruccions que *LUROPAS estableix, o a través de la vulneració de sistemes de seguretat.

No obstant això, *LUROPAS declara que ha adoptat totes les mesures necessàries, dins de les seues possibilitats i de l'estat de la tècnica, per a garantir el funcionament del Pàgina web i reduir al mínim els errors del sistema, tant des del punt de vista tècnic com dels continguts publicats en el Pàgina web.

*LUROPAS no garanteix la licitud, fiabilitat, o utilitat dels continguts subministrats per tercers a través del Pàgina web. Si l'Usuari tinguera coneixement de l'existència d'algun contingut il·lícit, il·legal, contrari a les lleis, o que poguera suposar una infracció de drets de tercers, haurà de notificar-lo immediatament a *LUROPAS perquè aquest puga procedir a l'adopció de les mesures oportunes.

*LUROPAS no serà responsable de la veracitat, integritat o actualització de les informacions publicades en el Pàgina web provinents de fonts alienes a aquest, així com tampoc de les contingudes en altres plataformes a les quals s'enllace des del Pàgina web. *LUROPAS no assumirà responsabilitat quant a hipotètics perjudicis que pogueren originar-se per l'ús de les citades informacions.

*LUROPAS no respondrà per causes alienes al seu control, entre les quals poden enumerar-se de manera no limitativa: força major, problemes d'accés a internet, problemes tecnològics més enllà de la gestió diligent i raonable de *LUROPAS, accions o omissions de tercers, etc. En tots els casos referits, aliens al control i la diligència deguda per *LUROPAS, no hi haurà lloc a indemnització de *LUROPAS a l'Usuari per danys o perjudicis, en la mesura en què així ho permeta la legislació vigent.

9. SUSPENSIÓ DEL PÀGINA WEB

*LUROPAS es reserva el dret a suspendre, modificar, restringir o interrompre, ja siga temporal o permanentment, l'accés, navegació, ús, allotjament i/o descàrrega del contingut i/o ús de serveis del Pàgina web, amb o sense prèvia notificació, als Usuaris que contravinguen qualsevol de les disposicions detallades en el present avís legal, sense que medie la possibilitat de l'Usuari d'exigir cap indemnització per aquesta causa.

10. PROTECCIÓ DE DADES

De conformitat amb el que es disposa per la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, totes les dades de caràcter personal recaptats durant la utilització del Pàgina web seran tractats de conformitat amb el que es disposa en a Política de Privacitat, que tot Usuari ha d'acceptar expressament en cas de facilitar dades de caràcter personal a través del Pàgina web.

11. CONDICIONS GENERALS

Els encapçalaments de les diferents clàusules són només informatius, i no afectaran, qualificaran o ampliaran la interpretació del present avís legal. Així mateix, *LUROPAS podrà modificar les condicions ací estipulades, totalment o parcialment, publicant qualsevol canvi en la mateixa forma en què apareix aquest avís legal o a través de qualsevol mena de comunicació dirigida als Usuaris.

La vigència temporal del present avís legal coincideix, per tant, amb el temps de la seua exposició, fins que siga modificat totalment o parcialment, moment en el qual passarà a tindre vigència l'avís legal modificat.

*LUROPAS podrà donar per acabat, suspendre o interrompre, en qualsevol moment i sense necessitat de preavís, l'accés als continguts del Pàgina web, sense possibilitat per part de l'Usuari d'exigir cap indemnització. Després d'aquesta extinció, continuaran vigents les prohibicions d'ús dels continguts exposades anteriorment en el present avís legal.

En el cas que qualsevol disposició del present avís legal fora declarada nul·la o inaplicable, íntegrament o en part, per qualsevol Jutjat, Tribunal o òrgan administratiu

competent, aquesta nul·litat o inaplicació no afectarà les restants disposicions del present avís legal.

El no exercici o execució per part de *LUROPAS de qualsevol dret o condició contingut en el present avís legal no constituirà una renúncia a aquest, excepte reconeixement i acord per escrit per part seua.

12. LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ COMPETENT

La normativa vigent determinarà les lleis que hagen de regir i la jurisdicció que haja de conéixer de les relacions entre *LUROPAS i els Usuaris del Pàgina web. No obstant això, sempre que tal normativa preveja la possibilitat per a les parts de sotmetre's a un fur determinat, per a tota qüestió litigiosa derivada o relacionada amb el Pàgina web, serà aplicable la legislació espanyola vigent en el moment dels fets. Així mateix, *LUROPAS i els Usuaris, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que poguera correspondre'ls, se sotmeten als Jutjats i Tribunals que corresponguen.

Per a presentar reclamacions en l'ús dels nostres serveis, pot dirigir-se per correu electrònic a *LUROPAS comprometent-nos a buscar en tot moment una solució amistosa del conflicte.

---

Condicions de venda

LUROPAS DEL Dott. Molinari & C. S.r.l. legalment establida a Via Vivaldi, 4 24040 Calvenzano (Bèrgam) Italia és la societat que té la intenció d'efectuar la venda per Internet dels "productes" presents al seu portal / lloc de comerç electrònic visible a l'enllaç www.luropas.es.

Les Condicions de Venda, des d'ara CV que s'apliquen són aquelles vigents en el moment de la realització de la comanda.

CONTRAENTS

Els compradors de el servei de venda a distància són els Consumidors, entès com a persones físiques que actuen amb finalitats que no estiguin relacionades amb activitats comercials ni empresarials que puguin dur a terme i els Clients Professionals, entesos com a persones jurídiques, empresaris i cada altre subjecte titular de partida IVA (VAT).

Les CV costitueixen part integrant de qualsevol proposta, comanda de compres, i confirmació de comanda dels productes comercialitzats a www.luropas.es, en vigor a la data de la comanda.

Les CV es refereixen a la venda d'un comprador com s'ha especificat anteriorment.

CONFORMITAT AMB EL CONTRACTE

Tots els contractes vénen incluits exclusivament amb l'accés des del comprador a pantalles de pagament del lloc www.luropas.es axí com les dades de les comandes.

Les informacions proporcionades al lloc relatives als productes són constantment actualitzades. No és encara possible garantir la completa absència d'errors. Les imatges dels productes poden no ser perfectament representatives de les característiques però permeten diferir els colors, mides, productes i accessoris representats.

LUROPAS de l'Dott. Molinari & C. S.r.l. es reserva el dret de corregir els errors, inexactituds i les omissions també després de l'enviament de la comanda i així mateix canviar o actualitzar les informacions en cada moment sense preveia comunicació a l'Client.

EXPEDICIÓ

Un cop acabat el procediment de compres i conformitat am el contracre amb LUROPAS de l'Dott. Molinari & C. S.r.l. se l'enviarà la mercaderia en una mitjana de 7 dies amb empreses de transport nacionals i internacionals que de manera puntual poden tardar 30 dies laborals.

Les despeses de transport són € 8,00 per comanda amb enviament a Espanya Penisular, € 40,00 a Illes Balears, € 60,00 a Illes Canàries, Ceuta i Melilla. Sense despesa de transport per comandes superiors als € 150,00 a tot el territori espanyol.

El transportista és responsable de l'entrega. LUROPAS de l'Dott. Molinari & C. S.r.l. es compromet a recollir eventuals comunicacions de falta o de retard de lliuraments dels productes. El Servei al Client es accessible al correu elèctronic indicat en el lloc i, en el cas, d'ajuda al comprador a tutela dels seus proprios drets.

En circumstàncies particulars, LUROPAS de l'Dott. Molinari & C. S.r.l. podria no ser en condició d'assegurar la disponibilitat de tots els productes i comandes oferits, no puguent, en aquest cas ser considerada de cap manera responsable.

Sense perjudici de el dret de desistiment, el Client amb l'enviament de la comanda accepta, amb el consentiment d'acord, les disposicions de el Codi de l'consumador, també amb lliurament parcial, limitada als productes disponibles en l'àmbit dels productes encomanats, fins i tot renuncia a demanar qualsevol rescabalament i / o indemnització o exercitar qualsevol acció de responsabilitat judicial o extrajudicial, contractual o extracontractual també per danys directes o indirectes a persones i / o coses causats des de la no acceptació d'una comanda.

PREUS

Tots els preus de venda dels Productes indicats al Portal són expressat en euros.

A menys que així siga indicat, els preus dels Productes inclueixen IVA i altres imposts. Els preus dels productes que siguen actualitzats al lloc web, substitueixen als anteriors.

ENTREGA I DESISTIMENT

La mercaderia s'entrega o es retira si el client està d'acord. Amb la signatura d'el document del transportista, el Client confirma la integralitat del producte i la conformitat del'entrega.

Correspon a l'Client verificar, a el moment de l'entrega o de la retirada, eventuals danys i manipulacions de l'empaquetat / embalatge i / o del producte o la falta de correspondència de la cuantitat de les caixes / embaltges. Tindrà a més de comunicar promptament eventuals diferències de producte respecte a la comanda feta. En cas d'anomalies, el Client tindrà que reclamar immediatament la mercaderia especificant expressament que la retirada s'efectua "amb reserva de verificació" de l'contingut. En cas contrari la mercaderia serà considerada "perfectament i integralment rebuda".

A més el Client tindrà que informar a LUROPAS de l'Dott. Molinari & C. S.r.l. de les anomalies trobades - a trevés de correu electrònic - en un termini màxim de 8 (vuit) dies, inderogables, a partir de la data de l'entrega o del retir dels productes, han de guardar la factura i l'eventual carta de transport del transportista.

El Client ha de restituir el producte afectat d'anomalies en la caixa original en la seva totalitat, amb tots els components, elements, accessoris, materials d'embalatge, caixes, documents i / o altres objectes, per que siga factible la substitució del producte.

En cas de substitució del producte, les despeses de transport són a càrrec de l'Client. En cas d'esgotament de les existències i previ acord amb el Client, el producte vindrà reemplazat amb un altre d'equivalent valor.

El dret de desistiment és reservat exclusivament al consumador particular i no a l'Client professional, en conformitat a la vigent normativa en matèria.

El dret de disistimient s'exerceix amb l'enviament, dins dels termes dalt indicats, d'una comunicació escrita a la seu de LUROPAS de l'Dott. Molinari & C. S.r.l. per mitjà d'una carta amb justificant de recepció (certificada).

Després d'haver comunicat la voluntat de voler restituir la mercaderia, al Consumidor tindrà 14 dies a la seva disposició per a concordar amb LUROPAS de l'Dott. Molinari & C. S.r.l. la rentrega de la mercaderia que tindrà realitzar-se amb cura pagant les corresponents despeses empleant un transportista internacional.

La devolució de diners en favor del comprador en casos d'desistencia és gratuït i dut a terme  al minor termini de temps i en tots els casos dins d'un termini de 14 dies des de la data en la qual LUROPAS de l'Dott. Molinari & C. S.r.l. arriba en possessió dels productes verificant la integralitat de cada part, la possibilitat de revenda i la forma d'utilització i la restitució en l'embalatge original.

Les despeses de reentrega dels productes a LUROPAS de l'Dott. Molinari & C. S.r.l. ha de pagar-los el Consumidor.

Per tal de garantir que el dret de desistiment pugui ser exercit cal que el comprador reposi els productes així com els documents rebuts dins de l'embalatge (packaging) original enviat des LUROPAS de l'Dott. Molinari & C. S.r.l ..

El Consumidor és responsable de la diminución de el valor dels béns nomes si es resultat d'una manipulació diferent d'aquella necessària per establir la natura, les característiques i el funcionament dels béns.

CONTROVÈRSIES

Cada controvèrsia relativa a l'aplicació, execució , interpretació i violació del contracte estipulat online per part del Consumidor amb LUROPAS de l'Dott. Molinari & C. S.r.l., serà sotmès a la juridicció italiana.

Per a cada contreversia entre les parts en mèrit és compentent el Fòrum de Bergamo. S'exclou qualsevol procediment arbitral.

Cada controvèrsia relativa a l'aplicació, execució, interpretació i violació de l'contracte estipulat en línia des del Client Professional amb LUROPAS de l'Dott. Molinari & C. S.r.l., és sotmès a la juridició italiana i és competent el Fòrum de Bergamo.

Pel que no haja quedat expressament indicat es fa referència al text de llei disponible al lloc web del Ministeri de l'Desenvolupament Economic italià (Ministero dello Sviluppo Economico)

- http://www.sviluppoeconomico.gov.it/images/stories/normativa/codice_consumo_giu2011.pdf

Producte afegit a la llista de dessijos
Producte afegit al comparador

Aquesta web fa l'ús de cookies. Si continúes la teua navegació acceptes el seu ús. Més info.